menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Maastricht weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Maastricht

Een kundige Advocaat uit Maastricht helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Maastricht

Wanneer u op zoekt bent naar een advocaat in Maastricht, dan is het bepalend dat u weet wat voor type advocaat u zoekt. Een advocaat is gewoonlijk gespecialiseerd in een bepaald soort recht. Het tarief hangt alsmede af van het specialisatie van de advocaat.

Frequent wordt een advocaat in Maastricht pas geraadpleegd wanneer er zich een juridisch conflict of een rechtszaak aandient. Dit is jammer, want vaak is het leed tegen die tijd al geleden. Een advocaat kan ook met name in een vroeg stadium van ongeschatte waarde zijn en vanuit een juridisch oogpunt bepaalde conflicten oplossen of problemen vermijden voor u.

Een advocaat kunt u ruwweg in twee scenario’s inzetten: indien er reeds sprake is van en juridische procedure of rechtszaken, of u voorzien in adviezen op het specifieke. Een advocaat begeleid vaak organisaties maar ook particulieren wanneer zij aan de slag moeten met een belangrijk deel van hun vermogen. Voor particulieren zijn de meest interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Het is afhankelijk van de soort gebeurtenis waarvoor u welk type specialist nodig hebt. Veelal wanneer u kiest voor iemand die van veel een beetje weet bent iets goedkoper uit. In de praktijk blijkt echter dat dit zich vaak niet uitbetaald in de gevolgen die een expert wel kan verwerven op rechtsgebied.

641
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
5.050
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Maastricht

Heb ik een advocaat uit Maastricht nodig?

Zowat altijd bent u eigenhandig in staat te beslissen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Er zijn maar enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Indien u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u vereist uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Idem geldt ingeval u als eiser een kort geding wilt beginnen. Indien er een kort geding tegen u wordt aangespannen bent u verder niet verplicht tot een advocaat. Overigens wordt wel altijd geadviseerd om een advocaat te raadplegen als dit soort juridische trajecten spelen.

Wanneer u te maken krijgt met een rechtszaak heeft u eigenlijk ook een advocaat nodig. Of u gedwongen bent om daadwerkelijk een advocaat uit Maastricht in de arm te nemen wisselt dus aanzienlijk. Gaat u naar een kantonrechter? Dan is er geen plicht tot advocaat. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met belasting boven de 25,000 euro (of onbepaald) dan heeft u wel een advocaat nodig voor rechterlijk advies en begeleiding.

Hoeveel u aan tarieven kwijt bent aan een advocaat in Maastricht loopt zeer uiteen. Dit is niet enkel afhankelijk van het rechtsgebied, maar ook van de ervaring en de deskundigheid van de advocaat. Ongeacht het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog aanvullende kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jan-Laurens Ponters, regiomanager in Maastricht. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Maastricht.

Een kundige advocaat in Maastricht vinden

Het opsporen van een kundige advocaat in Maastricht lijkt in eerste instantie eventueel een lastige opgave. Er zijn behoorlijk veel advocaten binnen Maastricht en omgeving. Maar hoe vindt u er een die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden? De persoonlijke klik met een advocaat is ontzettend belangrijk, maar iemand moet natuurlijk ook kundig zijn binnen zijn of haar vakgebied.

Ingeval u op zoek moet naar een advocaat dan hebben wij een paar tips voor u om uw speurtocht wat makkelijker en succesvoller te maken. Als belangrijkste is het van belang dat er gekeken wordt naar de soorten werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren door de advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bv. echtscheidingen.

Binnen specialismen bestaan er natuurlijk ook diverse opties; wilt u bijvoorbeeld exclusief een bespreking of ook eigenlijk een echtscheidingsconvenant? Er zijn dus binnen specialismes nog steeds grote verschillen in wat u nodig heeft en moet laten doen. Wij hebben een aanzienlijk netwerk met de passende advocaten voor u in Maastricht.

Ook op zoek naar een vakbekwaam juridisch advies? Dan kunt u uw informatie bij ons achterlaten en zorgen wij voor vlotte en juiste prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u toereikend keuze heeft. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte expert advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Maastricht te zeggen hebben!

img

Diederick Derks

Duidelijke afspraken kunnen maken met de Advocaat die Professionals Maastricht voor mij had geregeld. Er werd rekening gehouden met mijn wensen waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel makkelijk was. Ik ben heel tevreden over de dienst die Professionals Maastricht levert.

img

Greetje van 't Schansert

Na al met diverse advocaten samengewerkt te hebben dacht ik, ik zie door door de bomen het bos niet meer, ik schakel Professionals Maastricht in. Dat was een goede keuze, ik kreeg vrijwel meteen een super overzicht van diverse professionals en het maakte het makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Maastricht

Let's Talk

Bij Professionals Maastricht staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier