menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Maastricht weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Maastricht

Een kundige Payroll uit Maastricht helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Maastricht

In Maastricht heeft u een onderneming. U bent net gestart of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een werknemer, arbeidsongeschiktheid en ziekte van een personeelslid zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u er niet alleen voor met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Maastricht zijn.

Een payrollbedrijf neemt het werkgeverschap van uw bedrijf over, met de daarbij bijbehorende administratieve en juridische plichten. Het payrollbedrijf heeft uw werknemers in dienst, maar die werken nog wel voor uw bedrijf. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. De payroll organisatie draagt ook zorg voor de doorbetalen van het loon bij arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker. U kunt zich weer helemaal voor de volle honderd procent op uw bedrijf focussen. U blijft zelf eventueel nieuw personeel werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling wordt vaak gedacht aan grote bedrijven. Het ergens anders onderbrengen van het eigen risico bij verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een stuk minder stress. ZZP’ers en freelancers kunnen ook van payrolling gebruikmaken. ZZP’ers en freelancers werken dan in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Via deze constructie stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw uurtarieven. U hoeft geen stress meer te hebben over het debiteurenrisico.

580
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
5.050
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Maastricht

Professionele payroll vanuit Maastricht

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw personeel onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met uw onderneming! De handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Alle papieren rompslomp van contracten, ziekteverzuim, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van de payroll partner. U hoeft alleen maar de gewerkte uren door te geven aan het payroll bedrijf en u maakt het werkrooster voor de personeelsleden.

Misschien is het een raar idee: u bent de baas van een bedrijf zonder medewerkers. U hoeft het uiteraard niet zo rigide door te voeren. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe werknemers bij de payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Voor de werknemers hoeft er niet veel te veranderen. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. En wanneer zij onverhoopt worden getroffen door langdurige arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij ondersteuning van de payroll organisatie die hiervoor HR-specialisten in dienst heeft.

Hoeveel kost payrolling in Maastricht

Het tarief wordt samengesteld uit verschillende factoren, maar kort gezegd is het uurloon van de medewerker verhoogd met een opslag. In de opslag zitten kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en dekking van risico’s als bijvoorbeeld ziekte en arbeidsongeschiktheid. Polissen kunnen door payroll organisaties, door hun omvang, veel goedkoper worden geregeld dan door andere ondernemingen. U moet niet vergeten, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken als u werknemers in loondienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Jan-Laurens Ponters, regiomanager in Maastricht. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Maastricht.

Minder chaos door middel van payroll

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur mogelijk. Als u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer in vaste dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. U kunt een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Voornamelijk wanneer uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studieduur verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Maastricht aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Maastricht te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Razendsnelle communicatie, voldoende keuze en direct een geschikte Payroll gevonden! Ik ben normaliter niet zo dol op partijen als Professionals Maastricht maar na deze ervaring ben ik aangenaam verrast! Bedankt mannen!

img

Door de Graaff

Na al met verschillende payroll bedrijven contact te hebben gehad dacht ik, ik geef Professionals Maastricht eens een kans. Geen seconde spijt van gehad, ik kreeg meteen een duidelijk overzicht van diverse professionals en het maakte het heel makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Maastricht

Let's Talk

Bij Professionals Maastricht staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier